Let op! Wij kunnen ons werk nog steeds gewoon uitvoeren, ook met gepaste afstand!

Voor goedkope autoruiten van de hoogste kwaliteit. Ga naar het kopje 'klik hier' of naar 'calculator' vul de gegevens in en zie direct wat autoglas bij ons kost. De Voorruitspecialist is werkzaam in Brabant en Limburg. Bel 06 46273866 voor een afspraak op locatie.

Klik hier

Goedkoop uw voorruit vervangen?

Woont u in Brabant, Limburg of elders in het land en heeft u schade aan uw voorruit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze gecertificeerde monteur komt bij u op locatie en repareert of vervangt uw voorruit vakkundig. Bel 06 46273866 om direct de prijs te horen of om een afspraak in te plannen. Natuurlijk kunt u ons ook mailen voor een vrijblijvende prijsopgave en is het mogelijk online een afspraak te maken. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u ook berekenen met onze calculator.

Voorruiten vervangen is onze specialiteit

Voorruit vervangen

  • Meteen berekenen wat uw ruitvervanging kost met onze calculator.       
  • Gecertificeerde monteur (meer dan 20 jaar ervaring in deze branche)
  • Kwaliteit, snelle service en klanttevredenheid staan centraal (lees ook onze reviews)
  • Volledige garantie op het door ons geleverde werk van maar liefst 10 jaar!
  • Service: wij vervangen uw voorruit op de locatie van uw keuze.
  • U kunt tevens bij ons terecht voor losse verkoop van ruiten, voor meer informatie belt u 06 46273866.


 

vrijblijvende prijsopgave

Sterretje in uw autoruit repareren

Sterretje repareren

Heeft u autoruitschade opgelopen - bijvoorbeeld een sterretje, scheurtje of barst - en moet deze voorruit vervangen worden? 

De Voorruitspecialist biedt de goedkoopste service het land. De kosten van een nieuwe voorruit kunt u eenvoudig zelf berekenen met onze calculator. Wij gaan dagelijks op pad om autoglas te vervangen en plannen samen met u de juiste dag en tijd om uw voorruit te vervangen.

Bij het plannen van een afspraak komen wij naar de locatie van uw keuze (thuisadres, werk, etc.) en vervangen de autoruit zo snel mogelijk. Meestal duurt dit niet langer dan een half uur.

Onze prijs wordt opgesteld op basis van de kosten van de reparatie (vervanging / montage), inclusief BTW, en mobiele service.
 

Afspraak

© 2020 De Voorruitspecialist bel 06 46273866

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 8.30 - 17.00 uur